Welkom op mijn site!

 

Mijn naam is Rowena Singh. Ik heb het altijd interessant gevonden om kinderen te ondersteunen en begeleiden.
Ik ben leerkracht en intern begeleider op een basisschool in Rotterdam. Op het moment werk ik als beeldende therapeut met het oudere kind en jongeren. 

 

Het non-verbale aspect van communiceren vind ik ontzettend interessant. Mensen communiceren met hun lijf, mimiek en stemgeluid en gedragingen in hun handelen. Nadat ik wist dat ik hier gevoel voor had en nog meer de kunde wilde leren om kinderen passend te begeleiden, ben ik op zoek gegaan naar een passende studie. In 2015 heb ik 'Creatieve Therapie' aan de HU in Amersfoort afgerond. Ik ben inmiddels creatieve therapeut oftewel beeldende therapeut. 

 

Mensen die mij kennen, weten dat ik van tijd tot tijd in een creatieve flow zit en mij bezig houd met creatieve projecten als jassen en tassen maken op mijn naaimachine. Ook kan ik heerlijk even bezig zijn met kokkerellen, puzzelen en lezen. Om in balans te blijven, ontspan ik graag. Zo houd ik mij graag bezig met mijn familie, vrienden, sporten en reizen. En verder laat ik de wereld op mij afkomen zoals zij is.